078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

AV installaties

Voor professionele AV installaties moet u bij Ledeco Solutions zijn! Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten AV installaties zoals presentatieschermen, digiborden en touchscreens zodat u altijd de juiste apparatuur voor presentaties klaar hebt staan. Natuurlijk zorgen wij voor de scherpste prijzen en kunnen wij alles voor u monteren. Ons deskundige personeel staat voor u klaar!

De beste AV installaties van Ledeco Solutions 

Heeft u nieuwe AV installaties nodig op kantoor? Wij hebben een breed assortiment aan digiborden, audio installaties en presentatieschermen. Wij hebben daarom altijd in huis wat u nodig heeft! Onze touchscreens zijn bijvoorbeeld erg handig voor het geven van mooie en soepel lopende presentaties. Zet uw presentatie op een USB-stick, steek deze in het touchscreen en u kunt uw presentatie geven. Daarnaast hebben we nog verschillende andere projectoren en digiborden, maar ook verschillende accessoires zoals speakers, touchscreen pennen en narrowcasting systemen.

Montage van uw AV installaties 

Laat u de montage van AV installaties liever over aan deskundig personeel? Dan kunnen wij alles voor u installeren en monteren. We hebben hiervoor ook bevestigingsmateriaal zoals wandbeugels en statieven zodat uw schermen precies hangen waar en hoe u ze wilt hebben. Bestel dus snel in onze webshop en profiteer van de beste service en kwaliteit!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam