078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Beeldscherm voor presentatie

Met een interactief beeldscherm voor het geven van uw presentatie houdt u de aandacht van uw doelgroep veel beter vast. Tegenwoordig kunt u kiezen uit verschillende interactieve methodes waarbij u uw doelgroep veel meer betrekt bij uw presentatie. Informatie blijft beter hangen, uw tevredenheid over de presentatie gaat omhoog en dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van een beeldscherm van Ledeco Solutions hoeft u zich niet druk te maken over falende technologie.

Met een innovatief beeldscherm voor een presentatie houdt u de aandacht beter vast

Weet u nog hoe dat vroeger ging? Of misschien werkt het bij uw onderneming nog steeds op deze manier. U wilt een presentatie geven over de nieuwe strategie van uw bedrijf. Tijdens de presentatie kunt u echter alleen een aantal slides laten zien en eventuele opmerkingen vanuit de groep moet u apart noteren. Daardoor verliest u het contact met de mensen en wordt het meer een vraag en antwoordspel. Dat gaat u niet gebeuren als u een presentatie geeft met een beeldscherm van Ledeco Solutions, de specialist op het gebied van presentatiesystemen. De jarenlange ervaring van Ledeco Solutions zorgt ervoor dat uw nieuwe beeldscherm als een zonnetje draait, en blijft draaien, tijdens het geven van een presentatie.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak

U wilt natuurlijk waar voor uw geld en u wilt goed geïnformeerd zijn voordat u overgaat tot het aankopen van een nieuw beeldscherm voor presentatie doeleinden. Voor meer informatie kunt u dan ook bellen met Ledeco Solutions via telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam