078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Digiboard kopen

Wilt u een digiboard kopen om uw presentaties leuker, interessanter en interactiever te maken? Bij Ledeco Solutions vindt u waar u naar op zoek bent. Met jarenlange ervaring vindt u hier producten van topmerken en uitstekende service van specialisten die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Bij vragen over digitale schermen of onze aanvullende dienstverlening kunt u ook altijd even telefonisch contact opnemen.

De voordelen van een digiboard kopen bij Ledeco Solutions

Door uw digitale schermen te kopen bij een specialist als Ledeco Solutions voorziet u uzelf van kwaliteit. Niets zo vervelend als een digiboard kopen dat het vervolgens tijdens de presentatie laat afweten. Omdat ‘kwaliteit’ nogal een ruim begrip is, ziet u hier de voordelen op een rijtje:

  • Enorme helderheid en een anti-reflectielaag;
  • Geen warmte-afgifte en geen geruis, dus ideaal voor kleinere ruimtes;
  • Lange levensduur, tot 25 keer langer dan een beamer;
  • Aantekeningen kunnen direct doorgemaild worden naar uw pc.

Welk digiboard het meest geschikt is voor uw situatie is afhankelijk van de toepassingen die u voor ogen heeft en de gebruiksfrequentie.

Aanvullende diensten Ledeco Solutions

Ledeco Solutions heeft u nog meer te bieden dan digitale schermen van hoge kwaliteit. Het wordt u ook makkelijk gemaakt doordat u na het kopen van een digiboard, deze ook geleverd krijgt op uw locatie. Ook de montage wordt volledig verzorgd door een van de professionals van Ledeco Solutions. En bent u eerder op zoek naar een totaaloplossing voor uw nieuwe of bestaande presentatieruimte? Bij Ledeco Solutions kunt u ook terecht voor een complete inrichting, inclusief ontwerp en digiboard.

Maak een vrijblijvende afspraak

Om u een helder advies te kunnen geven is het van belang dat u eerst uw huidige situatie bespreekt met een van onze specialisten. Samen kunt u dan tot een geschikte oplossing komen voor uw onderneming. Voor meer informatie over onze digitale schermen, en het maken van een afspraak, kunt u bellen met telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam