078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Digitaal presentatiescherm

Ledeco Solutions heeft verschillende schermen en monitoren zoals een digitaal presentatiescherm. Hiermee geeft u dynamische en interactieve presentaties op een professionele manier. Wij hebben presentatieschermen in verschillende afmetingen en soorten, zodat er altijd een goed digitaal presentatiescherm voor u bij zit die aan uw wensen voldoet. Voor elk budget en natuurlijk met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo betaalt u nooit teveel maar heeft u wel altijd de beste kwaliteit in huis!

Een digitaal presentatiescherm van een topmerk

Wij hebben alleen topmerken in ons assortiment, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. U heeft dan ook een ruime keuze aan verschillende merken zoals Samsung, Sharp en Optimus. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten schermen in het assortiment. Kiest u bijvoorbeeld voor een digitaal presentatiescherm met touchscreen, dan bent u verzekerd van het geven van interactieve en boeiende presentaties. Daarnaast hebben we ook verschillende monitoren die erop gemaakt zijn om de hele dag aan te staan, bijvoorbeeld als informatie display of narrowcasting.

Accessoires voor uw schermen

Wij hebben ook verschillende accessoires en toebehoren voor uw digitaal presentatiescherm. Zo hebben we accessoires om draadloos te presenteren, bijvoorbeeld door middel van onze speciale touchscreen pennen. Ook hebben we bevestigingsmaterialen waarmee het monteren van presentatieschermen nog makkelijker maken, zoals wandbeugels en statieven. Bestel dus snel in onze webshop!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam