078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Digitale schoolborden

Bij Ledeco Solutions kunt u ook digitale schoolborden bestellen! Bij leveren namelijk bij zowel bedrijven als particulieren. Heeft u veel digitale schoolborden nodig voor uw school? Of voor uw vergaderzaal op kantoor? Wij komen het leveren en zo nodig ook monteren en installeren, in heel Nederland en België.

Digitale schoolborden van Ledeco Solutions

Digitale schoolborden zijn erg praktisch. U kunt er beelden op projecteren, maar ook aantekeningen maken op deze projecties. Zo blijft bijvoorbeeld het lesgeven interactief, maar kunnen ook vergaderingen en presentaties erg interactief worden. We hebben verschillende soorten digiborden in ons assortiment, zoals een vijfvlaks bord waarbij de twee zijborden whiteboard zijn zodat hier met stift op geschreven kan worden. Daarnaast hebben we ook een digitale flipover, ideaal voor bij vergaderingen. Hier kunnen zelfs draadloos beelden op geprojecteerd worden via bluetooth.

De beste service

Wij verkopen alleen digitale schoolborden van de beste merken zoals Hitachi en Focus. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast komen wij de digitale schoolborden en ander presentatiemateriaal graag voor u monteren en installeren zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Ook helpen we u graag een weloverwogen keuze te maken door u te adviseren over de beste schermen en digiborden. Bestel dus snel in onze webshop en profiteer van de beste service!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam