078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Draadloos presenteren

Draadloos presenteren wordt gemakkelijk met de materialen van Ledeco Solutions. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan presentatieschermen, digiborden, touchscreens, monitoren en accessoires. Ons deskundige personeel adviseert u graag over de beste producten die voldoen aan uw wensen en ideeën over draadloos presenteren. Wij bieden dan ook een complete service, ook als er iets kapot gaat. Wij helpen u graag aan het beste materiaal!

Draadloos presenteren met de materialen van Ledeco Solutions

Wilt u de vergaderruimtes op uw kantoor graag uitbreiden met modern presentatiemateriaal waardoor draadloos presenteren mogelijk wordt? Dan hebben wij de producten die u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten digiborden, zoals een digitale flipover. Hierop kunnen aantekeningen gemaakt worden op beeld dat draadloos geprojecteerd kan worden, gewoon vanaf uw smartphone. U kunt ook kiezen voor digitale presentatieschermen met touchscreen, waardoor er een interactieve en dynamische presentatie ontstaat. Uw presentatie kan hier makkelijk op afgespeeld worden door een USB-stick er in te doen. Dat is draadloos presenteren zonder gedoe!

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Draadloos presenteren kan een uitdaging zijn. Met het materiaal van Ledeco Solutions gaat draadloos presenteren vlekkeloos! Wij zorgen dan ook altijd voor de beste kwaliteit, voor scherpe prijzen. Bestel dus snel in onze webshop en betaal nooit teveel voor de beste kwaliteit!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam