078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

LCD scherm voor presentaties

Een helder en professioneel LCD scherm voor het geven van presentaties kunt u vinden bij Ledeco Solutions. Bij deze specialist kunt u een LCD scherm voor iedere soort vergaderruimte vinden, ongeacht de grootte. Wilt u hierover geadviseerd worden? De specialisten van Ledeco Solutions staan voor u klaar!

Een LCD scherm voor alle soorten presentaties

Presentaties bestaan in allerlei soorten en maten en dat vraagt om een passend LCD scherm. Heeft u een zakelijke bespreking waarbij u met een klein groepje de jaarcijfers doorneemt? Of bent u werkzaam in een educatieve omgeving en geeft u vooral trainingen aan grotere groepen? En duren uw presentaties een half uurtje of een heel dagdeel? Allemaal vragen waar u bij Ledeco Solutions een antwoord op krijgt. Op basis van uw budget, de grootte van de ruimte en de afstand van deelnemers tot beeldscherm, krijgt u een passend advies zodat u altijd eindigt met een LCD scherm dat perfect geschikt is voor de presentaties die u geeft.

Bellen is sneller

Zit u nu al met vragen over de presentatieschermen of de aanvullende dienstverlening van Ledeco Solutions? Bel dan voor direct contact met onze klantenservice. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam