078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Luxe vergaderruimte

Een luxe vergaderruimte laat u inrichten door Ledeco Solutions. Als specialist op het gebeid van presentatieschermen en met een jarenlange ervaring in de branche, bent u verzekerd van een snelle en professionele service. Hierbij wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en apparatuur. Zo krijgt uw vergaderruimte een luxe uitstraling en is deze straks uitgerust met alles dat u nodig heeft voor het geven van een spetterende presentatie.

Een luxe vergaderruimte als hart van uw onderneming

De vergaderruimte is voor veel ondernemingen het hart van het bedrijf en dat mag best luxe zijn. U brengt er veel tijd in door en dan is comfort zeker belangrijk. In uw vergaderruimte worden beslissingen over de toekomst genomen, wordt de huidige gang van zaken besproken, en worden trainingen en presentaties gegeven. De inrichting van de vergaderruimte vraagt dan ook om een goed ontwerp en een inrichting die past bij de gebruikstoepassingen die u als ondernemer voor ogen heeft. En dan kan de ervaring en kunnen de presentatiemiddelen van Ledeco Solutions u van dienst zijn. Een totaalinrichting voor een luxe vergaderruimte is bij Ledeco Solutions voor u binnen handbereik!

Offerte aanvragen en contact opnemen

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een helder inzicht in de kosten en de mogelijkheden bij Ledeco Solutions. Door bij de aanvraag meteen de toepassingsdoeleinden die u voor ogen heeft door te geven, kunnen onze specialisten u van een passend advies voorzien. Bellen werkt natuurlijk nog sneller. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam