078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Presentatie beeldscherm

Een presentatie beeldscherm betstelt u gemakkelijk en snel in de webshop van Ledeco Solutions. Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een presentatie ruimte op kantoor en mist deze nog een beeldscherm? Schaf dan meteen een beeldscherm van goede kwaliteit aan, waarmee u draadloos kunt presenteren. Met de digitale en interactieve presentatieborden van Ledeco Solutions geeft u altijd een visueel aantrekkelijke presentatie.

Een presentatie geven op een interactief beeldscherm

De mogelijkheden om een presentatie te kunnen geven op een interactief beeldscherm zijn eindeloos. Zo hebben we een erg breed assortiment met een ruime keuze uit verschillende digitale beeldschermen. Kies bijvoorbeeld voor een presentatie beeldscherm met touchscreen. In ons assortiment vindt u deze van verschillende topmerken zodat we u de beste kwaliteit kunnen verzekeren. U kunt ook kiezen uit diverse beamers, voor als u al een scherm heeft hangen. Of kies voor een digibord, in verschillende soorten. Bijvoorbeeld met zijkanten van whiteboard zodat er op stift geschreven kan worden, of een digitale flipover waarop geprojecteerd kan worden via bluetooth!

Bestel in onze webshop

Kunt u geen keuze maken, of weet u niet welk product voor u het beste is? Dan geeft ons deskundige personeel u graag advies. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze! Bestel dan snel in onze webshop zodat u snel een presentatie kunt geven op uw nieuwe beeldscherm.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam