078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Presentatie monitor

Een presentatie monitor van de beste kwaliteit koopt u natuurlijk bij Ledeco Solutions. Wij bieden de juiste oplossing voor al uw presentatie elektronica. Wij leveren onze monitoren, touchscreens, projectoren en digiborden in heel Nederland en België. Als het nodig is, komen wij deze voor u ook monteren en installeren zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Een presentatie monitor of touchscreen

Of u een presentatie monitor of toch een touchscreen nodig heeft, hangt helemaal af van het doel en uw wensen. Zo is een presentatie monitor perfect als beeldscherm voor uw narrowcasting systeem in uw bedrijf. Zo kunt u klanten blijven informeren met de benodigde informatie. Deze monitoren zijn erop gemaakt op de hele dag, altijd, aan te staan. Ze dienen dus perfect als informatie display. Wilt u graag een beeldscherm in uw vergaderruimtes om presentaties te kunnen geven? Dan kunt u beter voor touchscreen kiezen. Hiermee kunt u draadloos presenteren en visueel interessante en interactieve presentaties geven.

Een weloverwogen keuze

Weet u niet zeker of u een presentatie monitor of touchscreen moet nemen, dan helpt ons deskundige personeel u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij adviseren u op basis van uw wensen zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken en het juiste product kunt bestellen in onze webshop!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam