078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Presentatiescherm touchscreen

Een presentatiescherm voor uw vergader ruimte met LCD touchscreen gaat u natuurlijk bij Ledeco Solutions kopen. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan LCD presentatieschermen waardoor u altijd het juiste presentatiescherm voor u of uw vergader ruimte kunt kopen. Ons deskundige personeel geeft u ook graag advies over het juiste presentatiescherm voor u, bijvoorbeeld met een touchscreen.

Presentatieschermen, met of zonder LCD touchscreen

Heeft u een presentatiescherm nodig met of zonder touchscreen? Wij hebben het beiden in ons assortiment. Welke voor u het handigst is, ligt natuurlijk aan het doel. Als informatie display of narrowcasting systeem kunt u het best kiezen voor onze monitoren zonder touchscreen. Deze zijn er namelijk voor gemaakt om 24 uur per dag aan te staan met dank aan de LED panels met een levensverwachting van meer dan 50.000 branduren. Wilt u liever een presentatiescherm waarop u gemakkelijk een dynamische presentatie kunt geven, dan is een scherm met touchscreen juist een aanrader voor u. Ook hierin hebben we een breed assortiment.

Bedenk waarvoor u een presentatiescherm wilt gebruiken

Verschillende toepassingen vragen om verschillende presentatieschermen. Voor zakelijk gebruik is bijvoorbeeld de uitstraling van het scherm zelf ook erg belangrijk. Gaat u uw presentatiescherm echter vooral voor trainingsdoeleinden gebruiken? Dan zijn de afmetingen belangrijk en bijvoorbeeld de optie om het scherm als whiteboard te kunnen gebruiken. Ledeco Solutions heeft een breed assortiment en u vindt hier altijd het scherm dat bij het doel past dat u voor ogen heeft.

Van presentatiescherm tot volledig ingerichte vergader ruimte

U maakt veel gebruik van uw vergader ruimte en daar hoort meer bij dan enkel een presentatiescherm. Het ontvangen van (nieuwe) klanten doet u ook in deze ruimte en dat maakt het tot het visitekaartje van uw onderneming. Bij Ledeco Solutions kunt u dan ook kiezen voor een totaalinrichting van de meest belangrijke ruimte in uw bedrijf. U kunt een of meerdere LCD presentatieschermen kopen die netjes worden geïntegreerd in een stijlvol wandmeubel. Daarmee voorziet u uw vergader ruimte van een chique uitstraling die indruk zal maken op uw klanten.

Persoonlijk advies

Weet u nog niet of, en wat voor presentatieschermen u kunt kopen? Dan kunt u altijd contact met Ledeco Solutions opnemen. Het kopen van een presentatiescherm wordt een stuk makkelijker wanneer u kunt bouwen op het advies van een specialist. Door telefonisch contact op te nemen kunt u vragen naar een advies op maat dat past bij uw situatie en behoeften. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam