078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Presentatieschermen

Maak een weloverwogen keuze uit de presentatieschermen van Ledeco Solutions. Wij hebben namelijk deskundig personeel dat u een persoonlijk advies kan geven over de juiste presentatieschermen. Omdat wij een erg breed assortiment hebben, zit er altijd wel iets voor u of uw bedrijf tussen. Wij helpen u graag om een weloverwogen keuze te maken met onze klantvriendelijke service. Natuurlijk voor de scherpste prijzen!

Presentatieschermen met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij Ledeco Solutions bent u ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt voor uw nieuwe presentatieschermen. Wij zorgen natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit, maar ook voor de beste prijs. Onze presentatieschermen zijn van topmerken waarmee u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit presentatieschermen met of zonder touchscreens. Zo hebben we monitoren zonder touchscreen voor bijvoorbeeld narrowcasting en andere vormen van informatie displays, die speciaal gemaakt zijn om 24/7 aan te staan. Onze schermen met touchscreen zijn perfect voor het geven van interactieve presentaties.

Montagemateriaal

Wij hebben in ons brede assortiment ook verschillend bevestigingsmateriaal zoals statieven en wandbeugels zodat uw schermen goed gemonteerd kunnen worden. Bent u hier zelf niet zo goed in en laat u het liever iemand anders doen? Dan kunt u het deskundige personeel van Ledeco Solutions inschakelen. Zo wordt het gemakkelijk voor u gemonteerd en geïnstalleerd! Bestel dus snel uw presentatiescherm in onze webshop.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam