078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Presentatiesystemen

Presentatiesystemen, en het installeren daarvan, behoren tot de corebusiness van Ledeco Solutions. De jarenlange ervaring biedt u als klant vele voordelen. Zo zijn er verschillende presentatie systemen verkrijgbaar en kan het kiezen van het juiste systeem voor uw onderneming een flinke uitdaging worden. Bij Ledeco Solutions vindt u uitstekend opgeleide medewerkers die u helpen bij het maken van een keuze. Ook bij het installeren van presentatiesystemen in uw vergaderruimte wordt u volledig ontzorgd.

Presentatiesystemen voor zowel de zakelijke als de educatieve markt

Het aanbod aan high-tech presentatie systemen is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Dat betekent ook dat er een toenemend verschil ontstaat in de kwaliteit, de prijzen, en de toepassingsmogelijkheden van deze systemen. De voor- en nadelen van presentatie systemen beïnvloeden in hoge mate uw uiteindelijke keuze voor het ene, dan wel het andere systeem. Ledeco Solutions kan u hierin bijstaan met advies op maat. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan presentatiesystemen voor zowel de zakelijke als de educatieve markt, waarbij u ook geen omkijken meer heeft naar het installeren en onderhouden van uw nieuwe systeem. Wilt u liever een totaaloplossing waarbij een complete ruimte wordt ingericht als vergaderzaal of trainingslokaal? Ook dan kunt u vertrouwen op het specialisme en de kwaliteitsapparatuur van Ledeco Solutions.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Voor u dienen presentatiesystemen een doel en u wilt zich niet bezig moeten houden met het installeren en de aansluiting op het netwerk. Uw nieuwe systeem moet het gewoon doen! Neem daarom contact op met Ledeco Solutions en laat een vrijblijvende kennismaking inplannen met een specialist. U kunt dan uw wensen en eisen doorgeven en u ontvangt daarvoor advies en een offerte op maat. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de klantenservice van Ledeco Solutions door te bellen met 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam