078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Samsung LFD scherm

Een Samsung LFD scherm van Ledeco Solutions geeft een professionele uitstraling. LFD staat voor ‘Large Format Display’, wat betekent dat deze scherm erg groot zijn, erg plat zijn en een smalle rand hebben voor het beste beeld. We hebben verschillende soorten Samsung LFD schermen in ons assortiment voor elk budget. Natuurlijk met de beste prijs-kwaliteitverhouding zodat u nooit teveel betaalt.

Montage van een Samsung LFD scherm

Bestelt u een Samsung LFD scherm bij Ledeco Solutions, dan kunt u er ook verschillende soorten montage- en bevestigingsmateriaal bij bestellen. Met onze wandbeugels wordt het erg gemakkelijk om uw scherm op te hangen. We hebben speciale wandbeugels voor een Samsung LFD scherm, zodat u ervan verzekerd bent dat deze goed en stevig hangt. Wij kunnen uw scherm ook voor u monteren, zodat u zich hier zelf geen zorgen om hoeft te maken. Wij komen dan bij u langs en zorgen ervoor dat het scherm precies op de juiste plek komt te hangen. Daarnaast kunnen wij uw scherm ook voor u installeren zodat deze meteen naar wens werkt.

Levering in Nederland en België

Bestelt u een Samsung LFD scherm, of een van onze andere presentatieschermen? Dan kunnen wij deze voor u leveren, monteren en zelfs installeren. Dit doen wij in heel Nederland en België. Bestel dus snel in onze webshop!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam