078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Smartboard kopen

Bij Ledeco Solutions kunt u een professioneel smartboard kopen! Smartboards zijn erg in opkomst en erg handig tijdens presentaties of vergaderingen. Het is dan ook niet voor niets het meest verkochte digibord ter wereld. Ook voor het onderwijs zijn smartboards erg handig. Zo kan er interactief lesgegeven worden zonder dat u zich druk hoeft te maken over aansluitingen en stekkers.

Een smartboard van Ledeco Solutions kopen

Gaat u een smartboard kopen bij Ledeco Solutions, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Een smartboard is een interactief whiteboard met unieke technieken zodat de schrijfprestaties nog beter worden. Op deze digiborden kunt u in- en uitzoomen en roteren met uw vingers zoals u dat gewend bent op normale schermen met een touchscreen. De meeste smartboards worden dan ook geleverd met twee pennen, een ophangbeugel en de benodigde software. Als u een smartboard bij ons zal kopen, dan kunnen wij ook de montage voorzien. Wij monteren het smartboard en installeren de software zodat u meteen aan de slag kunt.

Voor bedrijven en particulieren

Smartboards zijn erg praktisch in vergaderruimtes op kantoor of bij het lesgeven op scholen; daar leveren wij deze natuurlijk ook. Wilt u zelf een smartboard kopen? Dan leveren wij natuurlijk ook bij particulieren, met dezelfde kwaliteit en service. U kunt deze dan ook gemakkelijk bestellen in onze webshop!

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam