078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Smartboard prijs

Een smartboard met beamer kopen voor een aantrekkelijke prijs doet u bij Ledeco Solutions. Met jarenlange ervaring kunt u rekenen op advies op maat, de installatie van het door u gekozen systeem, en de meest scherpe prijs voor een smartboard met beamer. Of u nu in de zakelijke markt opereert, of vooral werkzaam bent op educatief gebied, bij Ledeco Solutions vindt u altijd een passende oplossing.

Smartboard met beamer van een topmerk voor een aantrekkelijke prijs

Misschien heeft u zelf op internet al rondgekeken voor een smartboard met beamer, en misschien heeft u zelfs al een grove selectie gemaakt op basis van prijs en kwaliteit. Heeft u echter al rekening gehouden met zaken als de installatie en of het smartboard dat u voor ogen heeft wel geschikt is voor de toepassingen die u in gedachten heeft? De ruimte waar uw smartboard moet komen te hangen en het soort presentaties dat u wilt geven kunnen namelijk van grote invloed zijn op uw uiteindelijke keuze. Bij Ledeco Solutions koopt u altijd een smartboard met beamer van een topmerk. Dat betekent een veel lagere kans op uitval en storingen. Omdat de medewerkers van Ledeco Solutions veel ervaring hebben met de producten van deze merken, zijn zij bovendien uitstekend in staat om de installatie te verzorgen.

Vraag een offerte op maat op voor de prijs van een smartboard met beamer

Ook bij het opstellen van en offerte is het van belang dat deze op maat wordt gemaakt voor uw situatie. U kunt voor een gerichte prijsindicatie dan ook het beste even contact met Ledeco Solutions opnemen en uw huidige situatie uitleggen. Op basis daarvan ontvangt u dan een offerte op maat. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam