078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Tips

Tips voor aanschaf en gebruik

Presentatieschermen worden voor verschillende doeleinden ingezet. Met plezier geven we enkele algemene tips, die u wellicht helpen sneller uw keuze te maken.

Zakelijk presenteren

Voor de zakelijke gebruiker krijgen wij, leert de ervaring, vragen voor presentatieschermen in een werkomgeving zoals de vergaderruimte of in de showroom.

Hoewel iedere situatie uniek is – en wij daar ook zo mee omgaan – is daarbij de uitstraling van het scherm van belang, net als een eenvoudige bediening en snelle gegevensopslag. Plus de mogelijkheid om extra applicaties (tablet, smartphone, e.d.) te kunnen koppelen en geen last te hebben van invallend zonlicht; veel helderheid is dus belangrijk.
Met die ‘eisen’ in gedachten, springt voor dergelijk gebruik het touchscreen er uit.

Het Ledeco-advies gaat uit van uw situatie en uw budget. Hoe groot is de ruimte en welke inchmaat is dan het beste, welke randapparatuur wilt u c.q. is nodig en welke uitstraling wilt u. Daar zoeken wij de beste oplossing bij. Die is op basis van vele varianten invulbaar. Precies zoals u het wilt hebben. Dát is onze kracht: wij lossen uw probleem op!

Alle schermen hebben veiligheidsglas; bij een goed touchscreen met een anti-reflectielaag die hinderlijke lichtinval én hinderlijke reflecties (schitteringen) tegengaat.
Algemeen hebben de touchscreens die wij leveren vele schermopties. Wat de bediening vergemakkelijkt en uw presentatie laat uitblinken. Stel u voor, de onvergetelijke indruk die maakt…

Educatief presenteren

In een educatieve omgeving zijn er heel andere gebruikseisen dan in een zakelijke omgeving. De afmeting van het scherm is bepalend, want ook achterin de klas wilt u dat de informatie leesbaar is. En het scherm moet liefst bruikbaar zijn als whiteboard.

Met een digiboard zijn educatieve instellingen goed op weg. Nadeel is dat daar een beamer bij moet. Waardoor de leerkracht (vaak) in zijn eigen schaduw staat. Helaas is de levensduur van de beamerlamp ook beperkt. Het vervangen van beamerlampen is iedere onderwijsinstelling wel bekend; of dat een klas een tijd zonder beamer zit. Met touchscreens heb je dat probleem niet.

Digiboard met beamer zijn eigenlijk de voorloper van het touchscreen. In het onderwijs is het digiboard, vanwege de prijs-/kwaliteitverhouding, erg populair. Tegenwoordig hoeft dát probleem bij touchscreens geen belemmering meer te zijn.
Er is volop keuze, in diverse prijsklassen. Bovendien profiteert u van een vele malen langere levensduur. En die beamerlamp, die hoeft u niet meer te vervangen… Plus dat u met een touchscreen fantastisch interactief kunt lesgeven.

Ledeco Solutions helpt u bij al uw vragen. Ongeacht voor welk doeleind u het presentatiescherm nodig heeft. Onze antwoorden zijn altijd inclusief uitgebreid advies over de mogelijkheden.

SNEL ADVIES of HULP?

Wij helpen u graag! Gebruik deze link, dan komen wij in actie!

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam