078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Touchscreen monitor

Wilt u een touchscreen monitor kopen om uw presentaties een nieuwe dimensie te geven? Ledeco Solutions kan u helpen bij het vinden van het juiste beeldscherm met touchscreen. Bij het kopen van een touchscreen tv is het belangrijk dat u een monitor geleverd krijgt die voldoet aan uw eisen en wensen. Neem daarom contact op met Ledeco Solutions en vertel wat u nodig heeft. Samen met een van onze specialisten komt u dan tot het product dat bij u past.

Ontdek een nieuwe manier van presenteren met een touchscreen monitor

De ouderwetse manier van presenteren bestaat uit een voorbereid verhaal, verschillende slides, en van tijd tot tijd een vragenrondje. Het gevolg is vaak een groep mensen die na een tijdje de aandacht verliest. Een dergelijke presentatie is saai, statisch, en laat weinig ruimte over voor de inbreng van de deelnemers. Door een touchscreen tv te kopen kunt u uw presentaties veel dynamischer maken. U kunt inzoomen op bepaalde details om ze zo meer aandacht te geven en u kunt veel sneller reageren op vragen vanuit de groep omdat u zich met een high-tech touchscreen monitor niet meer bezig hoeft te houden met het aansturen van de apparatuur. Bovendien kunt u een touchscreen beeldscherm koppelen aan een ander medium waardoor het verwerken van gegevens na de presentatie u nauwelijks tijd kost.

Touchscreen tv kopen bij de specialist

Bij een specialist als Ledeco Solutions krijgt u waar voor uw geld. Hier krijgt u altijd een touchscreen beeldscherm van een bekend topmerk. Daarnaast kunt u een touchscreen tv kopen, maar ook voor een totaaloplossing kiezen. Dat houdt in dat uw volledige vergader- of trainingsruimte wordt ingericht, inclusief een touchscreen beeldscherm dat wordt geïntegreerd in een fraai vormgegeven kast.  Voor meer informatie vindt u bij Ledeco Solutions altijd een luisterend oor. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer 078 – 303 02 88.

N

Goede service en scherpe prijzen

N

Deskundig personeel

N

Levering en montage in heel Nederland en België

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam