078 - 303 02 88 info@ledecosolutions.nl

Wie zijn wij

Ledeco Solutions is totaalaanbieder

Ledeco Solutions, opgericht door Peter van der Kuijl, heeft een jarenlange elektrotechnische achtergrond. Sinds 2008 vooral op A/V-gebied, gespecialiseerd in presentatiesystemen. Dat deel van de audio-visuele sector heeft, door de doorlopende bijscholing, geen geheimen voor het bedrijf.

Van zakelijk tot educatief

Ons bedrijf is gevestigd in Alblasserdam, maar wij verlenen onze diensten in heel Nederland. De dienstverlening bestaat uit advies, verkoop en installatie van moderne presentatiesystemen voor zowel de zakelijke markt als educatieve instellingen.

Deze tweedeling ontstond niet toevallig, want educatieve instellingen hebben vaak andere wensen en invalshoeken dan de zakelijke sector. Ongeacht de sector levert Ledeco Solutions vanzelfsprekend een volledig dienstenpakket.

Topmerken

Ledeco Solutions staat voor kwaliteit. Daarom leveren wij alleen topmerken touchscreens, zoals CTOUCH, Samsung, Vidi-Touch en i3Touch. Uiteraard geldt die kwaliteitsregel óók voor digiboards, beamers en whiteboards. Inclusief alle bevestigingsmaterialen en accessoires.

SNEL ADVIES of HULP?

Wij helpen u graag! Gebruik deze link, dan komen wij in actie!

WILT U EEN OFFERTE?

Vul het offerteformulier in en wij nemen contact met u op!

Ledeco Solutions

Peter van der Kuijl
Ohmweg 57A
2952 BD Alblasserdam